Gasthuis De Phoenix is gelegen in de provincie Noord-Brabant, ten noord-oosten van het dorp Rijsbergen gelegen in de gemeente Zundert, de geboorteplaats van Vincent van Gogh. In een landelijke omgeving met diverse wandel- en fietsroutes, is De Phoenix centraal gelegen tussen de natuurgebieden het Mastbos, de Galderse meren, de Pannenhoef, de Vloeiweide en de Krabbebossen. In de directe nabijheid bevinden zich tevens de riviertjes de Aa of Weerijs en de Mark. Steden als Breda met het bruisende Ginneken, Tilburg, Antwerpen maar ook Rotterdam bevinden zich op geringe afstand.

Het huisje ligt aan een onverharde weg, in een bos, en biedt uitzicht op het nieuw ontwikkelde natuurgebied, de Breedbroeken.

De Phoenix is uitstekend geschikt voor zowel liefhebbers van rust en natuur, hetgeen volop te vinden is in de nabije omgeving, als voor liefhebbers van een actief buitenleven, zoals fietsers en wandelaars. Daarnaast kan het huisje ook dienen als uitvalsbasis voor dagtripjes naar nabijgelegen dorpen en steden.

Voor een impressie van actuele evenementen en activiteiten in de omgeving verwijzen wij u graag naar onderstaande links: